Foodtruck en catering op locatie,
100% gericht op service en kwaliteit

Neem direct contact op

Binnen 24 uur reactie

Ambachtelijk &
met liefde bereid

Foodtruck

Festivals, zakelijke lunches & verjaardagen

Of het nou binnen of buiten is, op de zaak of thuis voor de deur. Een foodtruck past altijd en kan op korte termijn beschikbaar zijn. Denk je eraan iets leuks te organiseren voor de zaak of gewoon voor jezelf? Vraag gerust naar de mogelijkheden. We staan je graag te woord.

Contact opnemen

Bruiloften

Samen maken we er een heerlijke dag van!

Hoe gaaf zou het zijn om een foodtruck op jullie bruiloft te hebben staan? Op zo'n bijzondere dag moet alles natuurlijk perfect gaan en tot in de puntjes verzorgt worden. Wij denken graag met jullie mee maar laten ons leiden door jullie wensen.

Contact opnemen

Veelzijdig aanbod

Oplossingen op maat, altijd 100% op service gericht!

Met een professioneel team en een ruim aanbod aan gerechten zijn wij breed inzetbaar; of het nu gaat om een bedrijfsfeest, opening, open dag of alleen catering. We denken graag met je mee over de invulling en kunnen je op ieder gebied adviseren en ondersteunen.

Contact opnemen

Referenties

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Nadia Cloete

Heerlijk eten van goede kwaliteit en betaalbare prijzen. Uitstekende service van het team ook.

Voor ons bedrijfsfeest hebben wij VerTruckelijk ingeschakeld voor een heerlijke lunch. Top geregeld, fijne communicatie en snelle service. Ontzettend leuk met zo'n foodtruck voor de deur, ons personeel heeft het er nog lang over gehad. Gaan we volgend jaar weer doen, bedankt mannen!

Yngwie Hardorff

Inmiddels een paar keer een bestelling geplaatst en telkens erg positief. Snelle levering en uitstekende kwaliteit broodjes. Echt een aanrader!

Dennis Mijnders

Top zaak! Supervers en goed belegd. Voor herhaling vatbaar! Echt een aanrader in Almere!

Rianne Sikkema

Broodjes en salades waren erg lekker. Bezorging was ook erg snel. Een aanrader!

Tristan Smit

Lekkere verse broodjes en een heerlijk vers gemaakt smoothie. Zeker een aanrader.

Vandaag goed verzorgd door deze jonge ondernemers! Koffie, thee, soep, verse broodjes en verse smoothies op een locatie in het buitengebied. Heerlijk gegeten! Duurzame verpakkingen en bestek, keurig. Absolute aanrader!

Ontwerp en realisatie door UXable

Ontwerp en realisatie door UXable